Kermis Driel

kermis-driel.jpg

Kermis Driel

Van 9 t/m 11 september zijn we weer te gast bij de familie Driessen in Driel. Op zaterdag start de kermis met een gastoptreden van Stef Ekkel. Stef heeft inmiddels een waslijst aan feestnummers op zijn naam staan zoals De Woonboot en dé feesthit Liever te dik in de kist, gezelligheid gegarandeerd! Op zondag delen we samen met Jaman het podium. Deze sympathieke Nederlandstalige zanger, bekend om zijn witte pet, heeft een repertoire met een hoog meezinggehalte! En dan de maandag: De Drielse dag, behoeft eigenlijk geen uitleg. Bommetje vol en supergezellig!! Wil je er een keer bij zijn? Kom dan naar zaal Driessen in Driel. Samen met DJ Frank zullen wij er, ook op deze dag, weer een feest van gaan maken. Kijk ook eens op de site van Zaal Driessen. Klik hier.