Avondje uit in Herpen

Thekes 14 oktober 2017

Avondje uit in Herpen

Heb je zaterdagavond 14 oktober niks te doen? Kom dan gezellig naar Herpen om er samen met ons én DJ Ruud een hele gezellige avond van te maken.

EN NU KOMT IE: Wij mogen een aantal vrijkaarten weggeven! Met deze vrijkaarten heb je niet alleen gratis toegang maar mag je ook gebruik maken van een lekker buffet. Wat moet je daar voor doen? Helemaal niks, dus geen gekke deel-acties etc. Je hoeft alleen je naam, woonplaats en het aantal personen waarmee je komt te mailen naar: thekesswingt@sowiesogezellig.nl  Je komt dan op de gastenlijst te staan en bij binnenkomst ontvang je je vrijkaarten. Tip: Misschien een leuke gelegenheid om je verjaardag te vieren of gewoon een gezellig avondje uit met je voetbalteam, line-dance vereniging, vrienden, visclub, popkoor kaartclub……..kortom; iedereen is van harte welkom!

Leuker kunnen we het niet maken…….

Thekes 14 oktober 2017